Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Якими були тренди в українських соцмережах-2021

Якими були тренди в українських соцмережах-2021

Відповідне дослідження про тенденції в Україні та світі опублікувала компанія YouScan, яка спеціалізується на аналітиці соціальних медіа. Вона проаналізувала інформацію, яка оприлюднювалася у період із 01 січня до 30 вересня 2021 року, та поділилася висновками.

Відтак, згідно з аналітикою найпопулярнішими темами, які  обговорювали українці були надзвичайні ситуації (інциденти), політика, релігія та здоров’я. Слово «здоров’я» також очолило тренди у вітальних листівках, якими люди ділилися з друзями. А найпопулярнішим емодзі стало сердечко.

Більшість публікацій, які писали співвітчизники у минулому році, були пости на особисті теми. Крім того, українці у сім разів частіше, ніж представники інших країн зверталися за порадами онлайн.  Удвічі частіше за жителів зарубіжних держав ми також постили  новини. На фоні того, що у світі довжина постів у Facebook скорочувалася, у користувачів цієї соцмережі з України, вона, навпаки, зросла. Позитивні пости частіше стосувалися сфери краси та інформаційних технологій, негативні банків, іжі, напоїв та рітейл-індустрії (торгівлі). Найбільше позитивних коментарів українці залишали під роликами в YouTube, а негативних Twitter.

Жінки найчастіше поширювали зображення рослин, а чоловіки — транспорта.  Серед  активностей у представниць прекрасної статі лідирувала випічка, у представників сильної статі – публічні виступи. У візуальному контенті, яким ділилися українці, переважав сірий колір.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page