Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Четверо вихованців Красноградської ДЮСШ увійшли до збірної України з кікбоксингу WРКА

Четверо вихованців Красноградської ДЮСШ увійшли до збірної України з кікбоксингу WРКА

Про це розповів тренер-викладач відділення кікбоксингу місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Джумайло.

— Упродовж кількох останніх років Максим Рещиков, Данило Гуляєв, Ростилав Чичун і Дмитро Скрипник неодноразово ставали призерами етапів чемпіонату України в цій спортивній дисципліні. Відтак спортсменів включили до складу національної збірної, — повідомив тренер. — Це дозволить їм при нагоді брати учать у змаганнях за кордоном. На жаль, через карантин зараз немає такої можливості. Та ми сподіваємося, що згодом хлопці зможуть продемонструвати свої спортивні вміння у турнірах за межами рідної держави.

Також двоє вихованців ДЮСШ Ніна Гнілянська і Володимир Москаленко, які тренуються під началом Сергія Джумайла, «доросли» до кандидатів у майстри спорту (КМС). Кікбоксери Денис Колодій і Владислав Крихтін отримали перший дорослий розряд. Тож зможуть змагатися на рівні з представниками старшої вікової категорії.  Щодвароки спортсмени повинні підтверджувати звання КМС. Ця вимога стосується і дорослого розряду, який також можна підвищити до КМС.

— Спортивно-масові розряди з кікбоксингу WРКА різного рівня були присвоєні вісімнадцятьом вихованцям відділення кікбоксингу ДЮСШ за підсумками виступів на чемпіонаті України з кікбоксингу WРКА  серед дорослих, юніорів, старших юнаків і юнаків , — уточнив Сергій Джумайло. — Ці змагання відбулися 15-18 жовтня у Харкові.

Наразі тренування продовжуються, але турніри через складну ситуацію з поширенням коронавірусу тимчасово скасовані. За словами тренера, Чемпіонат України з кікбоксингу WРКА мав відбутися у Львові в грудні нинішнього року. Попри невизначеність із датою проведення змагань, спортсмени не припиняють підготовки до нового старту.

Фото з архіву Сергія Джумайла

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page