Вторник , 19 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Хто очолить Красноградську школу мистецтв

Хто очолить Красноградську школу мистецтв

Двадцять третього березня під головуванням заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Наталії Шаптали відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КЗ «Красноградська школа мистецтв». До її складу також увійшли представники цього закладу позашкільної освіти, депутати міськради і фахівці відділу культури, туризму, молоді та спорту органу місцевого самоврядування. За результатами зібрання вони визначилися з кандидатурою нового керівника школи.

Конкурс на заміщення посади директора закладу початкової мистецької освіти оголосили 18 лютого на офіційному сайті Красноградської міської ради. Документи на участь у ньому подали двоє претендентів: директор Ланнівського сільського Будинку культури Полтавської області Михайло Мирошниченко та викладач фортепіано, завідувачка фортепіанним відділом школи мистецтв Наталія Гамаліна. 

Під час засідання комісії конкурсанти представили своє бачення стратегії розвитку школи на 2021-2026 роки. Їм також запропонували розв’язати ситуативні проблемні завдання, з якими вони можуть зіткнутися у ході роботи на керівній посаді та поспілкувалися з кожним у форматі співбесіди. 

За кожним із критеріїв відбору учасники комісії виставили претендентам відповідні бали.  Відтак із невеликою перевагою за сумою балів перемогла Наталія Гамаліна. Саме її кандидатуру винесуть на затвердження сесії міської ради, які планується в квітні. До того часу посаду директора обійматиме нинішній керівник Красноградської школи мистецтв Віталій Зелений.

Михайло Мирошниченко
Наталія Гамаліна

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Один коментар

  1. Андрій Захаржевський

    Вітаю Наталію Гамаліну. Що значить з невеликою перевагою? Невже поважна комісія побачила альтернативу? Друзів і умовно поважних вже призначали. Результат — школа в занепаді, опалення немає, поваги до викладачів немає, шукають де проводити з дітьми заняття хто де може тільки не в школі, заробітню плату не платять майже два місяці. Розкрийте очі. Ще 10 — 15 років тому школу знали і поважали в усій області. Дайте Мірошніченку ще одну грамоту бажано кольорову, подякуйте і нехай іде не осоромлений. Навіть Зелений в цій ситуації викликає повагу, нарешті мабуть зрозумів, що хотіти і бути — різні речі. Надайте можливість працювати людині з освітою, професіоналу, незаангажованій і патріоту школи. За якою піде колектив і яка додасть всіх зусиль вийти з цього відвертого сорому і занепаду. Боляче за всім цим безладдям і непрофесіоналізмом спостерігати. Наталія Юрієвна, всі свідомі люди Вас підтримують.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page