Среда , 8 Май 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У районній лікарні рекордно низька кількість пацієнтів із коронавірусом

У районній лікарні рекордно низька кількість пацієнтів із коронавірусом

На 16 січня в стаціонарі Красноградської центральної районної лікарні перебувають 29 хворих із таким діагнозом, у тому числі п’ятеро отримують курс інтенсивної терапії. За словами директорки закладу охорони здоров’я Ганни Васенко, за останні чотири місяці це найнижча цифра ковідних пацієнтів, які лікувалися одночасно у відділеннях ЦРЛ. Також за минулу добу нових випадків захворювання не зареєстровано.

Однак є і неприємні новини. СOVID-19 забрав ще одне життя. У лікарні помер 58-річний житель Краснограда. У чоловіка також були тяжкі супутні недуги. Крім того, не зменшується рівень захворюваності населення на пневмонію. Відучора до ЦРЛ госпіталізували чотирьох хворих із запаленням легенів.

У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» повідомили, що в абулаторних умовах лікуються 35 красноградців із коронавірусною інфекцією. З них один — нововиявлений хворий, у решти COVID-19 діагностували раніше.

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page