Четверг , 2 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Тренінги на підтримку ВПО

Тренінги на підтримку ВПО

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», що здійснюється за ініціативою першої леді України Олени Зеленської, у Красноградській філії Харківського обласного центру зайнятості для шукачів роботи, зокрема внутрішньо переміщених осіб, постійно влаштовують тренінги «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Фахівці служби зайнятості ознайомлюють учасників заходів з такими поняттями, як «стрес та його вплив на організм людини», «емоційне вигорання», «стадії емоційного вигоряння», навчають визначати цей стан у себе та у своїх близьких.

Практичні поради та інструменти подолання кризових і стресових станів, які надають фахівці у ході тренінгів, можна використовувати в повсякденному житті. Кожен учасник отримує контакти організацій, що реалізують цю програму та корисні посилання на онлайн-ресурси, які допоможуть піклуватися про своє ментальне здоров’я та людей, що поруч.

До участі в тренінгах запрошують фахівців КЗ «Красноградський центр соціальних служб». Вони акцентують увагу аудиторії на необхідності надання допомоги і психологічної підтримки дітям та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Зазначимо, що впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської забезпечує Координаційний центр з психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада Кабінету Міністрів України.

Інформацію щодо участі в заходах або  послуг служби зайнятості нададуть фахівці Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості за тел. (057) 765 30 85 або за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, 81-А.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page