Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Тепловики оновлюють мережу

Тепловики оновлюють мережу

dav

Після закінчення опалювального сезону Красноградське підприємство теплових мереж відразу розпочало підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років. Обсяг роботи належить виконати значний: провести промивку та гідравлічне випробування котлів, прочистку газоходів, відновлення обмурівки, технічне обслуговування котельного обладнання, автоматики КВПіА, виконати ремонти та замінити ділянки тепломереж тощо.

Не забувають на підприємстві і про заходи, спрямовані на підвищення енергозбереження та енергоефективності, які забезпечать надійність та безаварійність тепломереж, сприятимуть зменшенню витрат енергоносіїв у процесі виробництва та транспортування теплової енергії.

Наразі робітники міняють трубу, якою тепло подаватиметься до багатьох установ міста: медичного коледжу, дошкільного навчального закладу № 5, краєзнавчого музею, частково — до підрозділів центральної райлікарні. Сучасний матеріал, із якого вона виготовлена, дозволить уникнути тепловтрат на цій ділянці мережі.

— Придбання матеріалів для виконання ремонтних робіт наприкінці минулого року профінансувала Красноградська міська рада, — пояснив директор підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко. — Тож після завершення опалювального сезону й установлення погожих днів приступили до заміни труби. Вона пластикова, відповідного діаметру, тож прослужить довго.

Незважаючи на непросту ситуацію, спричинену воєнним станом у країні, підприємство теплових мереж не марнує часу. Адже зима не чекатиме.

dav
dav

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page