Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Тепловики оновлюють мережу

Тепловики оновлюють мережу

dav

Після закінчення опалювального сезону Красноградське підприємство теплових мереж відразу розпочало підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років. Обсяг роботи належить виконати значний: провести промивку та гідравлічне випробування котлів, прочистку газоходів, відновлення обмурівки, технічне обслуговування котельного обладнання, автоматики КВПіА, виконати ремонти та замінити ділянки тепломереж тощо.

Не забувають на підприємстві і про заходи, спрямовані на підвищення енергозбереження та енергоефективності, які забезпечать надійність та безаварійність тепломереж, сприятимуть зменшенню витрат енергоносіїв у процесі виробництва та транспортування теплової енергії.

Наразі робітники міняють трубу, якою тепло подаватиметься до багатьох установ міста: медичного коледжу, дошкільного навчального закладу № 5, краєзнавчого музею, частково — до підрозділів центральної райлікарні. Сучасний матеріал, із якого вона виготовлена, дозволить уникнути тепловтрат на цій ділянці мережі.

— Придбання матеріалів для виконання ремонтних робіт наприкінці минулого року профінансувала Красноградська міська рада, — пояснив директор підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко. — Тож після завершення опалювального сезону й установлення погожих днів приступили до заміни труби. Вона пластикова, відповідного діаметру, тож прослужить довго.

Незважаючи на непросту ситуацію, спричинену воєнним станом у країні, підприємство теплових мереж не марнує часу. Адже зима не чекатиме.

dav
dav

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page