Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Сумна звістка. Пішов у засвіти Олександр Колодяжний

Сумна звістка. Пішов у засвіти Олександр Колодяжний

Доля Олександра Вікторовича Колодяжного тісно пов’язана з Красноградом. Сюди він разом із дружиною приїхав молодим лікарем-хірургом. Згодом очолив хірургічне відділення центральної районної лікарні, працював головою райкому профспілки медичних працівників. Два десятки років обіймав посаду головного лікаря Красноградської райлікарні. За його керівництва медичний заклад розвивався, оновлювалася матеріальна база, згуртувався колектив справжніх фахівців.

Чимало жителів нашого та сусідніх районів вдячно згадують цього виваженого, надзвичайного людяного і високопрофесійного лікаря. Він умів знайти вихід з найскладнішої ситуації, ніколи і нікому не відмовляв у допомозі. Підтримував молодших колег, був для них і гарним наставником, і надійним другом.

Олександр Вікторович залишив світ на 68-му році життя після тривалої хвороби. Громада Красноградщини з глибоким сумом і жалем сприйняла скорботну звістку. Небо справді забирає кращих із нас. У цей непростий час багато наших земляків схиляють голови перед світлою пам’яттю щирої, відкритої і доброї людини.

Шануємо, сумуємо, сердечно співчуваємо родині Колодяжних у зв’язку з цією непоправною втратою.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page