Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Персональні менеджери АТ «Харківгаз» співпрацюють із клієнтами з технічних питань

Персональні менеджери АТ «Харківгаз» співпрацюють із клієнтами з технічних питань

Реконструкція системи газопостачання будинків, заміна газових приладів, приєднання домоволодінь до газорозподільної мережі — звернення, з якими найчастіше споживачі  консультуються з фахівцями компанії. Замовити відповідні послуги можна у Клієнтському просторі 104.ua. Торік цією можливістю скористалися майже дві тисячі жителів Харківської області, — підрахували в АТ «Харківгаз».

Після звернення до Клієнтського простору 104.ua за кожним замовником закріплюється персональний менеджер. Він супроводжує заявника на всіх етапах: від подання заявки до монтажу обладнання та пуску газу. Менеджери консультують клієнтів із усіх актуальних питань, зокрема, порадять із вибором газових приладів. У Краснограді Клієнтський простір 104.ua знаходиться на вул. Преображенській, 5. Він працює з понеділка до четверга з 08.00 до 17.00 та у п’ятницю з 08.00 до 15.45. Обідня перерва з 12.00 до 12.45, вихідні — субота, неділя.

Порушення правил користування газовим обладнанням може спричинити тяжкі наслідки для здоров’я мешканців житла, загрожує економічними збитками. Відтак виконувати такі роботи можуть тільки спеціалізовані організації, які отримали відповідні дозволи від Державної служби України з питань праці, — нагадують в АТ «Харківгаз». Газовики стверджують, що реконструкція газових мереж домоволодіння, заміна застарілого обладнання з низьким коефіцієнтом корисної дії на енергоефективні прилади, утеплення житла дозволяють заощадити до 40% природного газу на опалення будинку.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page