Пятница , 26 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус на Красноградщині: від початку тижня сталося дев’ять летальних випадків

Коронавірус на Красноградщині: від початку тижня сталося дев’ять летальних випадків

За період із 15 до 19 березня  померло 9 пацієнтів із діагнозом COVID-19, які лікувалися в стаціонарі Красноградської центральної районної лікарні.  Про це сьогодні кореспондентці видання  повідомили в ЦРЛ.

Жертвами захворювання стали семеро красноградців: серед них жінки віком 43, 60, 67 та 69 років, а також чоловіки 43,  63 і 84 років. Також від ускладнень перебігу захворювання померли 71-річна жителька Сахновщини та 80-річний мешканець Кегичівки.

На ранок 19 березня в стаціонарі ЦРЛ перебували 76 пацієнтів із коронавірусною інфекцією, у тому числі двоє дітей — восьмирічний хлопчик та сімнадцятирічний юнак. Шестеро хворих отримують інтесивну терапію. Апарати штучної вентиляції легень не застосовуються. Також цього дня з ЦРЛ до обласної вірусологічної лабораторії направили біологічні матеріали від 34 пацієнтів із підозрою на COVID-19.

За інформацією КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району»,  на 19 березня лікарняні листи закрили 10 пацієнтам, які здолали коронавірус. Однак амбулаторно продовжують лікування 119 красноградців, у яких діагностували цю інфекцію.  Також для проведення аналізів на уточнення діагнозу відправили 97 проб від хворих, у яких підозрюється захворювання. 

Ситуацію з поширенням COVID-19 на Красноградщині медики називають вкрай напруженою. Вони вкотре наполегливо закликають краян дотримуватися запобіжних заходів. По-можливості залишатися вдома. Під час перебування в громадських місцях носити захисні маски і частіше їх змінювати, дотримуватися соціальної дистанції, користуватися антисептиками і  мити руки. Вірус стає дедалі агресивнішим. Прикро, але статистика свідчить, що третя хвиля коронавірусу тільки набирає обертів. Тож бережіть себе і будьте соціально відповідальними по відношенню до своїх рідних та оточення.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page