Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У міському парку пиляють живе зелене дерево: хто дозволив

У міському парку пиляють живе зелене дерево: хто дозволив

З таким запитанням до редакції «Вістей Красноградщини» зателефонувала збентежена мешканка Краснограда. Кореспондентка видання побувала на місці пригоди та з’ясувала деталі.

— Ніякого інциденту в цьому  немає. Дерево було аварійним. У стовбурі величезне дупло, всередині пустота. Ми просто виконуємо свою роботу, — пояснив телефоном  директор Комбінату комунальних підприємств (ККП) Сергій Ткаченко. — Маємо відповідні фотографії та необхідні дозвільні папери. У ККП відсутня окрема бригада для видалення аварійних зелених насаджень. Тому працюємо по можливості. Під цим кленом знаходяться лави для сидіння. Прибрати рослину — в інтересах безпеки людей.

У відділі благоустрою та житлово-комунального господарства міської ради підтвердили інформацію про дозвіл ККП на проведення санітарної очистки зелених масивів міста.

За словами начальниці відділу Ольги Караптан, міський парк знаходиться на балансі підприємства. Раніше комунальники направили до міськради відповідне звернення. Згідно з ним,  насадження обстежили та взяли погодження екологів. Акт обстеження передали на розгляд виконавчого комітету міської ради. Шістнадцятого липня цього року виконком ухвалив рішення № 127, яким дозволив роботи. Відповідний ордер датований 18.07.2019.

Огляд спиляного дерева показав, що його стовбур вигнив зсередини. Світлини також доводять це.

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page