Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Одномандатний виборчий округ № 179 на Харківщини має свого народного депутата України

Одномандатний виборчий округ № 179 на Харківщини має свого народного депутата України

Про це під час брифінгу, 16 березня, заявила кандидат у нардепи Юлія Світлична. На момент завершення голосування виборчі бюлетені отримали 40124 виборців. Станом на 10.40 опрацьовано 70,89% протоколів дільничних виборчих комісій. За підрахунками на цю годину, у волевиявленні взяли участь 26291 громадян. З них за Юлію Світличну свої голоси віддали 19459 жителів округу. Це  75,89 % учасників голосування.

— Ми чекаємо встановлення офіційних результатів Центральної виборчої комісії, — сказала Юлія Світлична. — Вдячна за довіру всім, хто у такий непростий час прийшов на дільниці. Карантин у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу вніс свої корективи у перебіг виборчого процесу. Були певні спекуляції на цю тему. Попри це вибори відбулися.  Члени комісій забезпечили належний рівень безпеки на кожній із дільниць. Зокрема,   проводилися заходи дезінфекції. Вони переконали громадян, що про їхнє здоров’я піклуються.  Явка виборців прогнозувалася близько 25 %, відтак  склала понад 27 %. Це гарний показник громадянської свідомості в таких умовах. Тепер округ № 179 матиме свого представника в парламенті.

За попередніми підрахунками друге місце у виборчих перегонах в проміжних виборах народного депутата України в одномандатному окрузі № 179 посіла Вікторія Пташник. За неї проголосували майже 9 % виборців. Трійку лідерів замкнула Тетяна Єгорова-Луценко. Станом на 10.40 у активі кандидатки було майже 3 % голосів. У Яни Світличної — четвертий результат або 2,5 %. На п’ятому місці Ігор Швайка (2,4%).

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page