Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / СOVID-19 на Красноградщині: статистика на 16 листопада

СOVID-19 на Красноградщині: статистика на 16 листопада

Наразі у стаціонарі центральної районної лікарні перебувають 69 пацієнтів із діагнозом «коронавірус». За минулу добу летальних випадків серед хворих із коронавірусною інфекцією не зареєстровано. Про це під час апаратної наради в райдержадіміністрації розповіла директорка КНП «Красноградська ЦРЛ» Ганна Васенко.

За словами головної лікарки, за попередній тиждень у лікарні померли двоє пацієнтів із коронавірусом. Це чоловік і жінка непрацездатного віку. У обох хворих були тяжкі супутні захворювання. Жінка хворіла на цукровий діабет, у чоловіка була онкологічна недуга.

Станом на 16 листопада в амбулаторних умовах лікуються 52 жителі Красноградщини, які мають позитивні ПЛР-тести на коронавірус. 

Також на листках тимчасової непрацездатності через різні хвороби перебуває чимало медиків. Це значно ускладнює організацію процесу надання медичних послуг населенню. Тож громадян просять із розумінням ставитися до такої ситуації. Попри авральний режим роботи служби охорони здоров’я, необхідна допомога буде надана кожному, хто її потребує.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page