Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Продавав наркотики через Телеграм-канал

Продавав наркотики через Телеграм-канал

Таку модель збуту наркотичних  речовин жителям Красноградщини організував 28-річний мешканець Дніпропетровської області. Правоохоронці Красноградського районного відділу поліції викрили особу зловмисника в рамках кримінального провадження за  ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, — інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

Під час низки  обшуків, які проводилися також  за місцем проживання підозрюваного у скоєнні правопорушення, полісмени вилучили згортки з різними наркотиками та психотропними речовинами, електронні інформаційні системи, якими користувався чоловік, а також автомобіль, на якому він перевозив цей товар.

Якщо провина фігуранта справи буде доведена, його очікує до восьми років ув’язнення. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального злочину та обрання запобіжного заходу.  

Фото: відділ комунікації поліції Харківської області

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page