Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Нововодолазька жіноча команда «ЛАК 1» виграла відкритий турнір з волейболу

Нововодолазька жіноча команда «ЛАК 1» виграла відкритий турнір з волейболу

Перед початком змагань

У Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі завершився відкритий Кубок з волейболу серед жінок.

Організатором турніру виступив відділ культури, туризму, молоді та спорту Красноградської міської ради. До присутніх у спортивному залі зі словами привітань звернулася очільниця громади Світлана Кривенко. «Ці змагання присвячуємо нашим захисникам. Саме їм завдячуємо можливістю мирно змагатися за спортивний Кубок. Отож нехай переможе сильніший», — наголосила міський голова.

Головний трофей змагань виборювали п’ять команд: дві з Нової Водолаги — «ЛАК 1» і «ЛАК 2», «Пантери» (Красноград), «Близнюки» (Близнюківська селищна рада) та «Білухівчанки» (Білухівський старостинський округ Мартинівської сільської ради Полтавського району).   

Волейболістки з «ЛАК 1» — єдині на цьому турнірі, котрі змогли пройти всю дистанцію без поразок, вигравши всі чотири гри і набравши 8 очок. Вони й стали щасливими володарками Кубка та золотих медалей.  

Гідною суперницею виявилася команда «Близнюки». Спортсменки поступилася лише фаворитці — «ЛАК 1» з рахунком 1:2. Отже, в їхньому арсеналі 7 очок і срібні медалі змагань. До речі, кращею гравчинею стала також волейболістка з цієї команди — Анна Гаврилова.  

«Бронзу» у впертій боротьбі вибороли красноградські «Пантери». Можливо, на цих змаганнях дівчатам трохи не вистачило везіння. Та й нерегулярні тренування в умовах воєнного стану далися взнаки. Утім місцеві волейболістки кажуть, що докладуть зусиль, аби тішити вболівальників і займати високі місця у нових турнірах.

Більше — у черговому числі «Вістей Красноградщини».   

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page