Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Район / На світ народився – щастям поділився

На світ народився – щастям поділився

Павло Герман, Наталія Шаптала вітають новонароджених мешканців Миколо-Комишуватської громади

Поява малечі у сім’ї — незвичайна подія. За рік, що минув від останнього Дня села, в Миколо-Комишуватській сільській раді народилися  вісімнадцять малят. З цим особливим моментом родини, в яких з’явилися немовлята,  привітали очільниця громади Наталія Шаптала та генеральний директор базового сільськогосподарського підприємства ПАОП «Зоря» Павло Герман.

— Щовесни у  травні на День Святого Миколая ми відзначаємо День села. Тоді вшановуємо жителів, нагороджуємо кращі домогосподарства. Цьогоріч карантин через пандемію коронавірусу змусив змінити плани. Свято не відбулося. Попри все життя непереможне і це доводять наші жителі, — зауважила Наталія Шаптала. —За період із минулого травня до нинішнього вересня наша велика сільська родина поповнилася вісімнадцятьома маленькими мешканцями. Звичайно, що ми не могли залишити без уваги цей приємний факт.

За словами Наталії Шаптали, закупівлю подарунків проспонсорувало  ПАОП «Зоря». Соціальне партнерство між аграрним господарством і сільрадою – ще одна із гарних місцевих традицій. Керівник «Зорі» Павло Герман та сільський голова навідали сім’ї вдома та особисто привітали їх з поповненням.

Отже, знайомтеся з новими жителями Миколо-Комишуватої: Злата Багата, погодки — брат і сестра Дар’я і Кіріл Бондаренки, «королівські»  двійнята — Даніл і Даріна Кармазіни, Анна Костенко, Мілена Наточій, Олександр Олійник, Кирило Охмат, Дмитро Повпа, Семен Прокопенко, Олександр Редько, Артем  Сорокин, Варвара Тимуж,  Маргарита Тимуж, Олександр Ткач, Аліса Фоміна, Іван Черкашин.

Нехай ростуть здорові та будуть щасливі!

Фото з архіву Миколо-Комишуватської сільської ради

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page