Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Кілька мініпроєктів у освітній сфері реалізували на Красноградщині

Кілька мініпроєктів у освітній сфері реалізували на Красноградщині

Оновлений медичний кабінет у Красноградському ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка

 

Цьогоріч земляки вкотре долучилися до обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Відтак отримали можливість виконати 14 проєктних заявок за різними напрямками. Одними з найактивніших учасників, як і в попередні роки, були місцеві заклади освіти. Днями у кількох з них офіційно відзвітували про завершення робіт за проєктами.

Отже, в рамках конкурсу «Разом в майбутнє» у ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка капітально відремонтували медичний кабінет і придбали нові меблі, оргтехніку  та інше обладнання. Під рукою шкільної медсестри наразі є все необхідне, аби надати школярам кваліфіковану долікарську допомогу. Також створені комфортні умови для ведення документації. Картотека містить відомості про показники здоров’я, проведення щеплень  у кожного учня.

У приміщенні районного Центру дитячої та юнацької творчості облаштували кімнату для інклюзивного навчання. Необхідна матеріально-технічна база для надання освітніх послуг вихованцям із особливими потребами створена. Тепер працівники РЦДЮТ обирають відповідні програми для занять та визначають контингент їхніх відвідувачів.

Завдяки участі в  конкурсі «Разом в майбутнє» вдалося закрити питання з ремонтом ганку та благоустроєм подвір’я багатопрофільного ліцею. Про необхідність таких робіт неодноразово говорили батьки тутешніх учнів. З їхньої ініціативи вони реалізувалися.

А у Березівському ЗЗСО І-ІІ ст. відтепер мають оновлений харчоблок та обідню залу. Кухарям тут приємно працювати, а школярам обідати.

Ініціативним групам, які були зачинателями проєктів, вручили сертифікати, що засвідчують їхнє виконання. У повідомленні на сайті Харківської обласної ради зазначено, що у 2020 році загальні витрати  для реалізації на Красноградщині 14 проєктих заявок, які перемогли в конкурсі «Разом в майбутнє», склали  4 мільйони гривень, з них  2 млн. грн. — кошти обласного бюджету. За весь період проведення конкурсу переможцями від Красноградського району стали 100 мініпроєктів з сукупним кошторисом у 20,9 мільйонів гривень. Сума співфінансування з обласної скарбниці — 10,2 млн. гривень.

Фото: з архіву Красноградського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page