Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Кращі волейболісти грають за «Промінь»

Кращі волейболісти грають за «Промінь»

Фото6 сектор культури і туризму Красноградської РДА

Ця чоловіча збірна  перемогла у  відкритому Кубку району з волейболу. Турнір відбувся 19 вересня на спортивному майданчику поруч із Молодіжним центром. Він був приурочений до 77-річчя визволення Красноградщини від нацистів. Серед жіночих команд найвищу сходинку турнірної таблиці посіли волейболістки з Нової Водолаги.

Прохолодний вересневий ранок не завадив спортсменам показати цікаву та результативну гру. За перемогу в Кубку з волейболу змагалися дев’ять команд. Серед чоловіків силами мірялися:  «Педколедж», «Первомайський», «Наталине», «Нова Водолага»,  «Промінь» та «Імпульс» із Полтави. У дівчат — «ДЮСШ-1 Think about», «ДЮСШ-2» і «Нова Водолага».

У підсумку володарем Кубка серед чоловіків стала ВК «Промінь». Команди «Нова Водолага» та «Імпульс» (Полтава) посіли відповідно друге та третє місце. 

У дівчат перемогу святкували спортсменки з Нової Водолаги. Срібло у їхній суперниць із ДЮСШ-1 Think about», бронза — у «ДЮСШ-2».

Переможців та спортсменів привітав голова Красноградської райдержадміністрації Олександр Кайдаш. Посадовець вручив нагороди командам, а також індивідуальні відзнаки кращим гравцям змагань: Руслану Федоренко з «Променя» та Анастасії Колотіло з Нової Водолаги.

Фото: сектор культури і туризму КРДА

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page