Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградські поліціянти перемогли у турнірі «Сила, міць та незламність»

Красноградські поліціянти перемогли у турнірі «Сила, міць та незламність»

Змагання з силових видів спорту серед чоловіків «Сила, міць та незламність» відбулися у суботу, 11 березня, в Красноградській дитячо-юнацькій спортивній школі. Організатор турніру — відділ культури, туризму, молоді та спорту міської ради, за підтримки очільниці громади Світлани Кривенко.

Хто найсильніший, найвитриваліший та найспритніший — з’ясовували команди «ЗСУ» (районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки), «ДСНС» (районний відділ ГУ ДСНС України у Харківській області) та «Поліція» (райвідділ поліції).

Чоловіки змагалися в шести видах спорту: дартсі, підтягуванні на високій гімнастичній перекладині, віджиманні, армрестлінгу, ривку гирі однією рукою вагою 16 кг та перетягуванні канату.

У запеклій боротьбі перемогу здобули представники відділу поліції, «срібло» вибороли місцеві еменесники, а «бронза» дісталася працівникам територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Усіх нагороджено грамотами міськради та медалями. За волю до перемоги відзначено Дмитра Мазура (команда «ЗСУ»).

Окрім того, міський голова Світлана Кривенко вручила Подяку судді змагань Андрієві Ананьєву за високий професіоналізм та розвиток спорту в громаді.

Уболівальники отримали безліч позитивних емоцій й заряд бадьорості від учасників змагань, а також неабияке задоволення від виступу юних вихованців гуртка козацької майстерності «Булат» під керівництвом Анатолія Мельнікова.

Більше — у черговому числі газети «Вісті Красноградщини».

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page