Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Збільшився відсоток розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів

Збільшився відсоток розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів

Про це під час звіту щодо криміногенної ситуації в районі у ході позачергової сесії районної ради 22 жовтня повідомив начальник Красноградського відділу поліції Сергій Приймак. Наразі він становить 55 %, що на п’ятнадцять відсотків більше, ніж торік. Водночас загальний відсоток розкриття правопорушень відносно зареєстрованих та розкритих дорівнює – 46 %. Тобто правоохоронці розкрили майже половину скоєних злочинів. В області цей показник у середньому складає 38 відсотків.

Велику увагу поліціянти приділяють виявленню фактів незаконного посіву нарковмісних рослин, зберігання та збуту наркотиків. Із початку нинішнього року вони задокументували 27 випадків продажу заборонених речовин через інтернет. Для порівняння у 2019-му їх було лише чотири.

Ще один важливий напрямок роботи – протидія незаконним порубкам. Нині районним відділом поліції порушено десять відповідних кримінальних впроваджень.

Сергій Приймак розповів також про реалізацію в Краснограді загальнодержавної програми «Безпечне місто». Під її егідою два роки тому в населеному пункті були встановлені перші камери відеоспостереження. Їх  придбали коштом місцевого бюджету. Згодом за сприяння обласного управління поліції у центрі встановили ще дві камери зовнішнього спостереження високої якості. Проте цього недостатньо. Керівник районного відділу поліції сподівається, що ця робота продовжиться. За його словами, у районі необхідно створити загальну систему відеонагляду. Це сприятиме оперативному розкриттю злочинів і попередженню правопорушень.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page