Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Як заплатити за газ онлайн

Як заплатити за газ онлайн

Тепер здійснити онлайн-платежі за блакитне паливо можна не лише через особистий кабінет 104.ua. ТОВ «Харківгаз Збут» створив, окрім цього, ще десять різних варіантів для таких розрахунків, — інформує прес-служба компанії.

Зокрема, розрахуватися за спожитий газ можна через Viber 7104ua, мобільні додатки 104 Mobile, 104 Mobile Light, інтернет-додаток «MEGABANK Online», платіжні системи iPay.ua, Portmone; Easy Pay, цифровий гаманець Masterpass, Приват24 та Ощад24.

Серед переваг паблік — акаунта 7104ua у Viber, мобільних додатків для смартфонів 104 Mobile та  до iPhone 104 Mobile Light називають можливість для споживачів користуватися одночасно кількома особовими рахунками без додаткових реєстрацій. Це зручно, коли клієнт ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» допомагає в газових питанням своїм рідним.

Ці сервіси дозволяють не тільки оплатити за газ, а й проконтролювати надходження коштів на особовий рахунок та в зручний для себе час перевірити баланс на ньому. Отримати електронний платіжний документ за послуги газопостачання чи консультації  щодо інформації в ньому можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

У ТОВ «Харківгаз Збут» попереджають, що оплата за блакитне паливо здійснюється на рахунки зі спеціальним режимом використання в державному Ощадбанку, відкриті для прийому платежів від жителів Харкова та  області. Отже, якщо будь-який сайт пропонує прийняти сплату за газ шляхом перерахування коштів з банківської картки споживача на невідому банківську картку,  компанія просить ігнорувати такі пропозиції. Інакше, є ризик потрапити на гачок шахраїв.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page