Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Чотирнадцять мініпроєктів від Красноградщини перемогли в обласному конкурсі «Разом в майбутнє»

Чотирнадцять мініпроєктів від Красноградщини перемогли в обласному конкурсі «Разом в майбутнє»

Список переможців напередодні оприлюднив сайт Харківської обласної ради.  Всі проєкти-переможці, ініціаторами яких виступили представники Красноградського району, належать до номінації «Добробут  та розвиток громад». Їхній загальний кошторис складає 4,091,729 грн, частка співфінансування з обласного бюджету — 2,044,386 гривень.

До числа звитяжців конкурсних перегонів потрапили ініціативи кількох сільських рад. Зокрема, проєктна заявка Зорянської громади «Капітальний ремонт харчоблоку Зорянського ЗЗСО І-ІІ ступенів».

Громадська організація «Октябрське джерело» Іванівської сільради виборола фінансову підтримку для реалізації  проєкту «Сучасна спортивна зала осередок громадської активності і здорового способу життя на селі». Відтак тут відбудеться ремонт спортзали в приміщенні Берестовеньківської філії Красноградського багатопрофільного ліцею.

Ініціатори з ГО  «Відродження» Кирилівської громади здобули можливість відремонтувати внутрішні кімнати в будівлі фельдшерського пункту в Кирилівці. 

Миколо-Комишуватська сільська рада продовжить ремонт в середині  приміщень харчоблоку місцевого навчально-виховного комплексу.

З ініціативи батьківської ради Березівського ЗЗСО І-ІІ ст., розташованого на території Соснівської сільради, відбудеться капітальний ремонт їдальні навчального закладу. У

У Піщанській сільраді  будуть реалізовані два мініпроєкти: капітальний ремонт ігрової та спальної кімнат у корпусі № 1 закладу дошкільної освіти Піщанського НВК, також відремонтують спортивну залу в школі. У спортзалі планується оновити  оздоблення стін і стелі,встановити сучасні захисні сітки на вікна тощо. Покриття підлоги поки не мінятимуть.

Ще сім проєктів перемогли за поданням Красноградської міської ради. Серед них капітальні ремонти: медичного кабінету в ЗЗСО № 1, навчального кабінету для інклюзивного навчання в районному Центрі дитячої та юнацької творчості, музичної зали в ДНЗ (ясла-садок)№ 5 та харчоблоку в ДНЗ (ясла-садок) № 17.  Також у рамках участі в конкурсі «Разом у майбутнє»  передбачається відремонтувати ганок та провести благоустрій подвір’я Красноградського багатопрофільного ліцею, утеплити стіни приміщення спортзалу ВСК «Пересвіт»на вулиці Бєльовській,72-А. Ще один оригінальний проєкт реалізується з подачі Красноградської районної організації ветеранів України. Ініціатори мають намір створити VETERAN Hub. Тепер отримали фінасову можливість  придбати для приміщення майбутнього ветеранського клубу меблі, компьютерну та побутову техніку тощо.

Голова обласної ради Сергій Чернов  під час засідання Конкурсного комітету обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» 22квітня зауважив, що  цьогоріч проводитиметься ретельний моніторинг реалізації проєктів-переможців, зокрема щодо  співфінансування.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page