Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У приміщенні територіального центру продовжиться ремонт

У приміщенні територіального центру продовжиться ремонт

Понад один мільйон гривень на відновлення ремонтних робіт із районної скарбниці за відповідним проєктом виділили депутати на одній із попередніх сесій Красноградської районної ради. У будівлі планують замінити старі  вікна  на сучасні енергоощадні, зміцнити стіни та утеплити фасад. Напередодні в закладі побував  директор ТОВ «НІК Компані плюс плюс» Микола Курченко. Ця будівельна компанія виграла тендер для реалізації проєктної заявки.

Будівля територіального центру(надання соціальних послуг) Красноградського району знаходиться на вулиці 19 Вересня, 77.  Раніше тут коштом районного бюджету повністю оновили систему опалення та встановили нові котли. Актуальний проєкт капітального ремонту розрахований на 2019-2021 роки. Торік  у приміщенні повністю замінили покрівлю. На даному етапі передбачається заміна вікон та низка фасадних робіт. Наступний крок —  приведення до ладу  внутрішніх кімнат.

Як розповіла директорка терцентру Людмила Тущенко, нині послугами служби користується понад тисячу  краян. Це люди похилого віку, особи з інвалідністю та громадяни, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. На період дії карантину обслуговування клієнтів відбувається виключно за місцем проживання. В інший час у приміщенні доволі людно. На базі відділення денного перебування організовуються творчі зустрічі, працюють клуби за інтересами, проводяться заняття «університету третього віку»  та інші заходи, які сприяють соціальній адаптації підопічних. Зараз внутрішні кімнати терцентру мають занедбаний вигляд: на стелі плями від попередніх протікань покрівлі, на стінах обшарпані шпалери, підлога подекуди провалилася. Частина приміщення взагалі закрита. Працювати в таких умовах не тільки незручно, а й неприємно з естетичної точки зору. Найнеприємніше, що теперішня матеріально-технічна база закладу не дозволяє фахівцям розширити спектр послуг. Відтак складно відповідати вимогам і потребам часу. Водночас попит на соціальну підтримку постійно зростає.

Ремонтні роботи в приміщенні терцентру розпочнуться ближчим часом. З визначеним обсягом завдання будівельники планують впоратися до початку осені.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page