Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Меморіал Олексія Піскунова з шахів: перемогли красноградці

Меморіал Олексія Піскунова з шахів: перемогли красноградці

Турнір пам’яті талановитого шахіста-земляка відбувся, 22 червня, у будівлі міської ради. За перемогу змагалися чотирнадцять спортсменів із Красноградського, Кегичівського та Зачепилівського районів. Однак фортуна посміхнулася місцевим гравцям.

Лідером змагань став кандидат у майстри спорту України Ілля Луценко. Юнак завоював шість очок із шести можливих. Другий результат у Віктора Чернишова, третій – у Анатолія Денисенка.

За шаховими баталіями спостерігали рідні Олексія Піскунова – вдова Зоя Данилівна та онучка Уляна. Підтримати спортсменів приїхала Іванівський сільський голова Людмила Шульгіна.

— Меморіал Олексія Івановича Піскунова вже став традиційним. Він був не тільки потужним гравцем у шахи та шашки, а й надзвичайно активним у громадському житті, — зауважив у розмові з кореспондентом видання директор комунального закладу «Спортивний клуб» «Олімп» Віктор Перехода. – Тривалий час Олексій Іванович представляв інтереси жителів своєї громади як депутат сільради, постійно друкувався на сторінках «Вістей Красноградщини», гарно малював, писав вірші та прозу. Він залишив світлий слід у споминах багатьох людей, які охоче збираються вшанувати його пам’ять.

За словами Віктора Переходи, призерів змагань нагородили дипломами сектору молоді та спорту районної державної адміністрації, медалями та заохочувальними призами від  рідних Олексія Піскунова та керівника Іванівської територіальної громади Людмили Шульгіної. Учасникам сподобалася затишна  невимушена атмосфера турніру. Вони висловили готовність, долучитися до нього повторно.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page