Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У багатопрофільному ліцеї ймовірно продовжать карантин

У багатопрофільному ліцеї ймовірно продовжать карантин

Така вірогідність зберігається через високий відсоток захворюваності учнів навчального закладу на гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ). Нині через хворобу його не відвідують 25,4 відсотки учнів. Майже 31 % дітей із тієї самої причини змушені пропускати заняття у Берестовеньківській філії багатопрофільного ліцею. Отже, в обох школах можуть подовжити карантин включно до 26 лютого, — повідомили у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації.

Також близько 18 % малят продовжують хворіти в закладі дошкільної освіти № 5 Красноградської міської ради. Проте тут, як і в інших закладах освіти, де був оголошений карантин, відновили заняття.

У решти дитсадків і школах пік захворюваності на ГРВІ поступово пішов на спад. Так, у  ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка на ранок понеділка, 24 лютого, на уроки через недугу не прийшли 16,6 % школярів, у гімназії «Гранд» — 10 %, у НВК № 3 — 8,4%. У Добренському НВК досі хворіють 5,7 % учнів,  а у Хрестищенському ЗЗСО І-ІІІ ст. — 2,4%.

Нагадаємо, раніше на карантин, викликаний спалахом ГРВІ,  тимчасово припинялися заняття в  дошкільних підрозділах Добренського НВК, НВК № 2 та НВК № 3 і дитсадку № 5, а  також ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка, багатопрофільному ліцеї та Іванівській і Берестовенківській філіях цього опорного закладу.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page