Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталинській ОТГ до Дня перемоги готові

У Наталинській ОТГ до Дня перемоги готові

Напередодні відзначення 75-річниці переможного завершення Другої світової війни в населених пунктах громади упорядкували пам’ятні місця, де покояться останки воїнів-визволителів. За доброю традицією в цих роботах були задіяні працівники місцевих підприємств і організацій, небайдужі жителі.

На території Наталинської сільради братські могили вояків, які загинули упродовж 1941-1945 рр. минулого століття,  розташовані в селах Наталине, Попівка, Кобзівка та Шкавровому,  також  у селищі Дружба знаходиться пам’ятник воїнам-землякам. За чистотою та порядком тут стежать постійно. Та до свята Перемоги провели генеральне прибирання прилеглих територій. Крім того там, де необхідно, відремонтували постаменти, наново пофарбувала та побілили окремі елементи пам’ятних об’єктів, облаштували квітники тощо.

Зокрема, квіти висадили на клумбах біля Братських могил у Наталиному. Як поінформували у відділі житлово-комунального господарства, благоустрою та соціально-економічного розвитку Наталинської сільської ради тепер квітники прикрашають понад три з половиною тисячі саджанців петуній білого та червоного кольорів, висаджені у формі ромбів. План посадок і розмітку ділянок зробили завчасно. До висадки корінців долучилися комунальники та працівники місцевого навчально-виховного комплексу. За кілька годин злагодженої праці вони упоралися з цим завданням. Подальшний догляд за рослинами полягатиме в регулярному поливі, підживленні та рихленні грунту. На цьому місці петунії ростимуть лише другий рік поспіль. Торік  оформлення клуб ініціювала очільниця громади Віолета Боровська. Тож вирішили продовжити започатковану справу. 

Підготовка до святкування Дня перемоги не обмежилася роботами з благоустрою. Наразі на сторінці Наталинської громади у фейсбуці триває онлайн-флешмоб “Наші славетні безсмертні герої”. Спогадами про своїх рідних, які були учасниками Другої світової, діляться мешканці ОТГ. Згодом всю зібрану інформацію планують об’єднати в окремий альбом.

Фото: Наталинська сільська рада

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page