Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталиному відкрили сучасний майданчик для мініфутболу

У Наталиному відкрили сучасний майданчик для мініфутболу

Новий спортивний об’єкт знаходиться на вулиці Молодіжній. Це перше футбольне поле зі штучним покриттям на території Наталинської об’єднаної територальної громади, а також у сільській місцевості Красноградського району.

Спортивний майданчик з’явився завдяки участі Наталинської сільради в конкурсі Міністерства молоді та спорту України. На спорудження об’єкта витратили майже два мільйона гривень, зокрема 1 млн. грн  профінасувала сільська скарбниця, а 900 тис. грн виділив державний бюджет.

Вісімнадцятого вересня на майданчику відбувся перший матч із мініфутболу між командами школярів  «Екстрим» та «НВК». Надалі його використовуватимуть для проведення спортивних занять і змагань. Тут тренуватимуться вихованці футбольного гуртка місцевого НВК, гравці молодіжних команд,  а також любителі гри мільйонів різного віку, які мешкають у населеному пункті.

З відкриттям спортивного майданчика місцеву громаду привітали Наталинський сільський голова Віолета Боровська та очільник Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page