Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У Красноградській ЦРЛ робитимуть аналіз на COVID-19 методом ІФА

У Красноградській ЦРЛ робитимуть аналіз на COVID-19 методом ІФА

Відповідне обладнання закупили коштом Національної служби здоров’я України у рамках пакету медичних послуг № 31, передбаченого для лікування хворих із коронавірусом, — повідомили в центральній районній лікарні.

Метод імуноферментного аналізу (ІФА) дозволяє виявити хворобу, а також з’ясувати , чи перехворіла людина нею раніше.  ІФА-тестування визначає імуноглобуліни двох типів: M і G. Якщо виявляється M, то це говорить про гострий перебіг захворювання, якщо G — то людина перехворіла або інфікувалася вірусом і виробилися антитіла до цього захворювання. Для проведення дослідження використовується венозна кров, — пояснюють медики. За їхніми словами, це допоможе пришвидшити діагностику корона вірусної інфекції у пацієнтів Красноградської ЦРЛ.

Дослідження методом ІФА насамперед проводитиметься хворим, які лікуються в стаціонарі, особам, які контактували з пацієнтами із COVID-19, та медичним працівникам.

Для виявлення коронавірусу медичний персонал районної лікарні також використовує експрес-тести. Необхідними для роботи матеріалами медики  забезпечені.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page