Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У Берестовеньківській амбулаторії новий автомобіль

У Берестовеньківській амбулаторії новий автомобіль

Ключі від сучасного RENAULT SANDERO колективу закладу охорони здоров’я днями вручили голова районної ради Володимир Птишник і директор КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району” Ганна Васенко.

За словами керівниці Центру,  амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Берестовенька обслуговуються майже три тисячі краян — жителі Берестовеньки, Кирилівки та Іванівського. Потреба придбати новий транспортний засіб існувала давно. Адже попередня автівка “Таврія” 2001-го року випуску  використала свій ресурс і не підлягала ремонту. Наразі фінансування первинки здійснюється Національною службою здоров’я України. Відтак необхідну покупку завчасно передбачили у фінансовому плані підприємства, згодом оголосили тендер і купили авто. Транспорт використовуватиме сімейний лікар для обслуговування викликів, а також для виконання планової роботи. Наразі в приміщенні  амбулаторії триває капітальний ремонт коштом бюджетів різних рівнів.  Про його перебіг детальніше в наступному номері «Вістей Красноградщини».

Як ми повідомляли раніше, у КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району” попереду очікується придбання ще одного автомобіля за рахунок мінігранту в рамках проєкту “Ефективна первинна медицина в громаді”.

Фото: КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району”

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page