Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Тепломережа працюватиме за скороченим робочим тижнем

Тепломережа працюватиме за скороченим робочим тижнем

Піти на цей крок керівництво підприємства змусила необхідність економії фонду заробітної плати. Такий режим діятиме з четвертого травня до тридцятого вересня включно і стосуватиметься працівників адміністративної будівлі. Для решти робітників графік роботи не зміниться.

Отже, офіс Красноградського ПТМ на вулиці Соборній, 47 працюватиме з понеділка по четвер із 08.00 до 17.00, із перервою на обід з 12.00 до 12.48. Вихідні дні: п’ятниця-неділя.

— Останнім часом помітно знизилися розрахунки населення за теплопостачання. Нині заборгованість споживачів за послугу становить понад 13 мільйонів гривень, — пояснив керівник підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко. — Водночас тепломережа заборгувала за блакитне паливо перед НАК “Нафтогаз України” більше 11 мільйонів гривень. Таким чином мусимо економити.

Та насправді проблема значно ширша. За словами Олександра Сидоренка, початок наступного опалюваного сезону знову під питанням. Якщо розпочати попередній дозволила фінансова підтримка з районного бюджету. То, за нинішньої ситуації, спричиненої пандемією коронавірусу, важко спрогнозувати подальший перебіг подій.

Тож користувачів тепла закликають по-можливості якнайшвидше розрахуватися з боргами. Сплатити їх можна частинами. Інакше, перспектива залишитися взимку в холодних оселях може стати реальністю.

Попри скорочення графіку робочого часу, диспетчер щодня знаходитиметься на робочому місці в адміністративному приміщенні ПТМ. Отже, за необхідності запитувачі можуть звернутися до нього за роз’ясненнями.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page