Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Сьогодні — скорочені уроки, відзавтра — карантин

Сьогодні — скорочені уроки, відзавтра — карантин

Дванадцятого березня у школах району заняття відбудуться за скороченим графіком, із завтрашнього дня у закладах дошкільної, загальної середньої, інклюзивної та позашкільної освіти вони будуть тимчасово припинені, — інформує відділ освіти Красноградської райдержадміністрації. Карантин триватиме три тижні з 13 березня до 3 квітня. Підставою для введення цього запобіжного заходу стала загроза поширення коронавірусу. Відповідну постанову напередодні ухвалив Кабінет міністрів України.

— Збираємо нараду з керівниками навчальних закладів Красноградщини. Під час засідання визначимося з організацією дистанційного навчання учнів, зокрема випускних дев’ятих та одинадцятих класів, — розповіла начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Також відомо, що дати пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке було заплановане на 21 та 28 березня, перенесені. Але інші поки не визначені. Про це повідомлять додатково.

Коресподентка видання поспілкувалася з керівниками місцевих закладів вищої освіти й професійного ліцею. Нині вони працюють у штатному режимі. Однак питання про оголошення карантину на відвідини занять студентами та учнями лишається відкритим.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page