Среда , 23 Октябрь 2024
На головну / НОВИНИ / Споживачам газу доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua

Споживачам газу доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua

Аби створити власний онлайн-кабінет, тепер достатньо зателефонувати до контакт-центру АТ “Харківгаз”, назвати особовий рахунок і ваш акаунт створиться автоматично.  Такий сервіс фахівці газової компанії розробили, щоб допомогти клієнтам в умовах карантину безперешкодно повідомити показання лічильників, здійснювати платежі та отримувати необхідні консультації спеціалістів дистанційно.

Мешканці Харківської області можуть звернутися до контакт-центру телефоном 067 01 13 104. Повідомлення з паролем для входу в Особистий кабінет надійде на мобільник запитувача. Логіном є номер мобільного телефону споживача. Далі потрібно перейти за посиланням, вказаним у повідомленні. На сайті 104.ua ввести логін і пароль та користуватися усіма перевагами онлайн-сервісів, — пояснює процедуру експрес-реєстрації пресслужба АТ “Харківгаз”.

Через особистий кабінет користувачі мають можливість не тільки гарантовано  передати показання приборів обліку та оплатити використаний газ і його доставку, а також відстежувати власну історію споживання палива, оперативно отримувати рахунки тощо.

Про нас admin

Перевірте також

Куди росіяни поцілили під час ракетної атаки на Харківщині

Уранці 26 серпня російські окупанти масовано обстрілювали регіони України, зокрема й Харківську область. Як розповів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page