Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Сніг іде, транспорт не зупиняється

Сніг іде, транспорт не зупиняється

Попри заметіль перебоїв із рухом транспортних засобів на Красноградщині не було. Маршрутні таксі, автобуси та електропоїзди рухалися за звичним розкладом, — про ситуацію з розчисткою доріг та залізних колій дізнавалася кореспондентка газети.

— Снігоприбиральна техніка вийшла на автошляхи о третій годині ночі, — повідомив керівник філії «Красноградське ДЕП» Олександр Боровський. — Наразі на дорогах району, в тому числі на швидкісній трасі,  працюють десять одиниць техніки. Одночасно із розчисткою дорожнє полотно посипається сіллю та  піщано-соляною сумішшю. Робота триває безупинно. Цілодобово чергують дві бригади. За потреби у нічний залучимо всі резерви.

 

З шостої години ранку дороги та тротуари в Краснограді розчищає комбінат комунальних підприємств. Тут задіяні три одиниці важкої техніки та чотири ручні мотоблоки. Насамперед  комунальники почистили вулиці з найінтенсивнішим рухом, під’їзди до лікарні та залізниці.

— До початку робочого дня розчисткою була охоплена майже вся територія міста, — говорить майстер ККП Олексій Бакуменко. — Роботу ускладнює сильний вітер, який створює великі перемети. Тож майже відразу після прибирання снігу на всіх ділянках необхідно все починати спочатку.

Незважаючи на потужний снігопад автовокзал працював у штатному режимі.

— Зупинок із рухом приміського транспорту не було, — розповіла начальник місцевої автостанції Олена Родінка. — Дороги розчищалися, відтак пасажири доїжджали до місця призначення. З Харкова відмінили ранкові рейси до Кривого Рогу та Бердянська. Проте автобуси не вийшли на маршрут не через замети на автошляхах, а відсутність охочих  вирушити в подорож.

На роботі залізничного вокзалу негода також не позначилася.

— Розчистка колій і платформ триває. Всі поїзди відправлялися та прибували без затримок, — повідомила начальник залізничного вокзалу Надія Ошкукова. — Надалі будь-яків збоїв теж не передбачається.

Отже, користувачі громадського транспорту можуть планувати поїздки. Однак ситуація на дорогах непроста. Тож за можливості пасажирам та водіям краще від них  утриматися.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page