Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пухнастим безхатченкам потрібен дім

Пухнастим безхатченкам потрібен дім

Виводок із одинадцяти симпатичних цуценят віднедавна оселився біля однієї з теплотрас у центрі Краснограда.  До початку календарної зими залишається небагато часу. Відтак малятам загрожує небезпека загинути від холоду та голоду. Мімішне сімейство вкрай потребує захисту та підтримки братів старших.

Двом малюкам вже пощастило. Їх забрала додому одна з небайдужих містянок.

— Про безпритульну малечу мені розповіла донька, — говорить Людмила Михайлівна. — Вдома маємо двох дорослих собак, але залишити напризволяще цих пухнастиків не дозволяє совість. Такі охоронці зайвими не бувають.

Попри юний вік цуценята справді вже проявляють сильний характер. На сторонніх відразу гарчать. Однак радо відгукуються на ласку та увагу. Малюки вже самостійно їдять. Нині їхнім прихистком є труби теплотраси й тротуарні плити, під якими знаходится їхнє тимчасове помешкання. Та в їхніх оченятах-намистинках світиться надія знайти собі добрих друзів-господарів. 

Сподіваємося, якщо ви читаєте цю публікацію, значить ви саме та людина, яка готова простягнути малечі руку допомоги. Не зволікайте, телефонуйте або пишіть на вайбер редакції газети «Вісті Красноградщини» — +380991718404. Ми поєднаємо ваші долі)

 

 

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page