Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пункти ЗНО у Краснограді готові прийняти учасників тестування

Пункти ЗНО у Краснограді готові прийняти учасників тестування

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання стартує 25 червня. Відкриває екзаменаційний марафон-2020 тест із математики. Охочих перевірити свої знання з цього предмета  чекатимуть у трьох пунктах ЗНО: Красноградському професійному ліцеї на вул. Московській, 45-А, Красноградському педагогічному фаховому коледжі КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР на вул. Московській, 47 та місцевому аграрно-технічному коледжі ім. Ф. Я. Тимошенка на вул. Соборній,56.

Вхід до пунктів тестування відкриється о 09.45, екзамен розпочнеться об 11.00.

— Для прийому відвідувачів підготовлені 42 аудиторії. Згідно з дотриманням вимог карантинних обмежень щодо забезпечення соціальної дистанції вони можуть умістити понад 600 учасників тестування, — розповіла методист районного методичного центру відділу освіти КРДА Ольга Міхно. — У кожному пункті ЗНО чергуватимуть лікар і медична сестра. Вхід до приміщення буде дозволений тільки після проходження термометрії та у захисній масці. Час та умови прибуття до пункту тестування вказані у запрошенннях-перепустках кожного учасника.

У пунктах тестування Краснограда скласти ЗНО з математики можуть не лише місцеві мешканці, а й жителі Зачепилівського, Сахновщинського, Кегичівського та Нововодолазького районів. Число потенційних  учасників ЗНО наразі визначити важко. Чимало хлопців і дівчат, які не налаштовані вчитися далі у закладах вищої освіти, відмовилися від написання тестів.

Усім, хто завтра збирається писати зовнішнє незалежне оцінювання, нагадують, що окрім засобів індивідуального захисту, потрібно обов’язково взяти з собою паспорт, який посвідчує особу, сертифікат ЗНО та запрошення до пункту тестування. Також знадобляться дві ручки для письма чорного кольору. Бажано прихопити й бутильовану питну воду.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page