Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Президент представив нового голову облдержадміністрації — Олексія Кучера

Президент представив нового голову облдержадміністрації — Олексія Кучера

Про призначення нового очільника Харківської облдержадміністрації Володимир Зеленський повідомив під час робочої поїздки на Харківщину 6 листопада, — інформує пресс-служба ХОДА.

Глава держави привітав Олексі Кучера та подякував за роботу Юлії Світличній.

«У Харкові в цілому непросто. Я вдячний за вашу потужну роботу. Прошу вас – нікуди не дівайтеся. Ми хочемо, щоб ви допомагали якомога довше і, найголовніше, в Харківській області Олексію Кучеру», — відзначив Володимир Зеленський.

«Я налаштований на серйозну роботу. Усі пріоритетні завдання, які будуть мною порушені, будуть озвучені трохи пізніше, коли буде проведено аудит. Аудит – це дуже важливо, ми будемо розуміти, що відбувалось, як відбувалось і що далі робити», — зауважив Олексій Кучер.

Голова ХОДА позначив 3 ключові напрямки майбутньої роботи. Перший з них – залучення інвестицій на Харківщину.

«Від мене щодо інвестицій – це «зелене світло» в будь-яку державну інституцію. Будь ласка, приходьте, хто хоче інвестувати. І вам треба інвестувати в Харківську область, тому що Харківська область – прекрасна область. Це, на мій погляд, найпотужніший регіон у країні», — сказав Олексій Кучер.

Другим пріоритетом він назвав екологію – питання, якому приділив увагу Президент України під час попереднього візиту в Харківську область.

«Третє – це корупція. Нам потрібно її здолати. Якщо ми здолаємо корупцію, це те, що співвідноситься з інвестиціями: менше корупції – більше інвестицій», — відзначив голова Харківської ОДА.

Він також приділив увагу питанню проходження опалювального сезону в Харківській області та місті Харків.

Довідка. Олексій Кучер народився 1985 року. Закінчив Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди та Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. У 2011 році отримав адвокатську ліцензію. Викладач Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України. 2019-го на позачергових виборах до Верховної Ради був обраний народним депутатом України.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page