Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Переселенцям продовжили договори найму житла

Переселенцям продовжили договори найму житла

Тринадцятого листопада у мерії відбулося засідання наглядової ради в сфері розподілу житлових приміщень із відповідного фонду для тимчасового проживання Красноградської міської ради.

Нагадаємо, соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб знаходиться в селищі Дослідному на вулиці Науковій, 16. У будинку 12 квартир. Раніше в двоповерховому приміщенні розміщувалася контора ДП ДГ «Красноградське».  Проєкт реконструкції колишньої адміністративної будівлі під житлову споруду міськрада реалізувала спільно з Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки уряду Німеччини, зокрема, Німецького державного банку розвитку KfW упродовж 2016-2018 років. Наприкінці 2018-го сюди вселилися жильці.

— Згідно з порядком, затвердженим виконкомом міськради, щороку за письмовою заявою  мешканців необхідно продовжувати термін дії договору найму житла, — пояснив очільник наглядової ради, перший заступник міського голови Григорій Кревсун. — З дванадцяти родин, які тут  мешкають, одна відмовилася від пролонгації угоди. Решта залишається на тимчасове проживання.

Відтак одна квартира звільнилася. У черзі на житло нині перебуває троє переселенців. Невдовзі один із них зможе отримати ключі від помешкання.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page