Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Переселенцям продовжили договори найму житла

Переселенцям продовжили договори найму житла

Тринадцятого листопада у мерії відбулося засідання наглядової ради в сфері розподілу житлових приміщень із відповідного фонду для тимчасового проживання Красноградської міської ради.

Нагадаємо, соціальне житло для внутрішньо переміщених осіб знаходиться в селищі Дослідному на вулиці Науковій, 16. У будинку 12 квартир. Раніше в двоповерховому приміщенні розміщувалася контора ДП ДГ «Красноградське».  Проєкт реконструкції колишньої адміністративної будівлі під житлову споруду міськрада реалізувала спільно з Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки уряду Німеччини, зокрема, Німецького державного банку розвитку KfW упродовж 2016-2018 років. Наприкінці 2018-го сюди вселилися жильці.

— Згідно з порядком, затвердженим виконкомом міськради, щороку за письмовою заявою  мешканців необхідно продовжувати термін дії договору найму житла, — пояснив очільник наглядової ради, перший заступник міського голови Григорій Кревсун. — З дванадцяти родин, які тут  мешкають, одна відмовилася від пролонгації угоди. Решта залишається на тимчасове проживання.

Відтак одна квартира звільнилася. У черзі на житло нині перебуває троє переселенців. Невдовзі один із них зможе отримати ключі від помешкання.

Про нас admin

Перевірте також

Вітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Шановні ветеринарні спеціалісти! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників ветеринарної медицини. Щиро …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page