Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Олена Чекамова з РЦДЮТ знається на медіакультурі

Олена Чекамова з РЦДЮТ знається на медіакультурі

Керівниця гуртка «Медіа культура» районного Центру дитячої та юнацької творчості стала срібним призером фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».  Педагог поділилася власним досвідом формування медіакультури та медіаграмотності у вихованців закладу позашкільної освіти засобами спілкування в мережі інтернет. Журі гідно оцінило її роботу.

— Наш гурток існує два роки. Під час занять ми розглядаємо різні способи комунікації в соціальних мережах і групах, зокрема «мовою» емодзі та мемів, вивчаємо можливості  використання OR-кодів, вчимося розрізняти фейки та інше. Мої спостереження та аналіз стали основою для написання конкурсної роботи, — розповіла Олена Чекамова. — В умовах дистанційного навчання тема медіакультури та грамотності набула ще більшої актуальності. Під час карантину стала учасницею онлай-вебінару за такою тематикою, після завершення курсу отримала сертифікат. Мене цікавить ця  проблематика, тож хочу надалі за цим напрямком поглиблювати свої знання та вдосконалювати навички.

Олена Чекамова розробила квест з використанням OR-кодів. Разом із гуртківцями вони планували провести його на території Краснограда. Через карантинні обмеження були змушені відтермінувати цю пошукову операцію на невизначений термін. Та налаштовані провести змагання, як тільки дозволить епідеміологічна ситуація.

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page