Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Олексій Кучер зустрівся з головами ОТГ

Олексій Кучер зустрівся з головами ОТГ

Фото: https://kharkivoda.gov.ua/news/101106

Зустріч очільника Харківської обласної державної адміністрації з керівниками дев’ятнадцяти об’єднаних територіальних громад Харківщини відбулася 27 листопада, — повідомила прес-служба ХОДА. У зібранні взяла участь Наталинський сільський голова Віолета Боровська.

Під час спілкування Олексій Кучер зауважив, що за рівнем створення ОТГ Харківщина відстає від більшості регіонів України. Подібна ситуація склалася лише в Луганській, Донецькій та Закарпатській областях. Керівник ХОДА також відзначив проблеми, які існують в комунікації між регіональною владою та керівництвом ОТГ. Непоодинокими є конфлікти між очільниками районів і об’єднаних територіальних громад.

Певен, такого не повинно бути. У нас на сто відсотків одна мета  —розбудова Харківщини. Тож  хочу започаткувати такі зустрічі для дієвої співпраці. Закликаю вас ділитися інформацією  щодо проблемних моментів і своїм баченням ефективної взаємодії, — цитує очільника області прес-служба ХОДА.

У ході розмови керівники ОТГ порушили низку актуальних питань. Зокрема, щодо надходження до місцевих бюджетів державних субвенцій. Олексій Кучер доручив  профільним заступникам та відповідним структурним підрозділам ХОДА взяти на контроль озвучені звернення.

Наостанок голова облдержалмінністрації запропонував керівникам ОТГ створити спільний чат із представниками ХОДА  для оперативного вирішення проблем. Він також зазначив, що подібні зустрічі стануть постійними.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page