Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Нова збірка пісень Володимира Волощука побачила світ

Нова збірка пісень Володимира Волощука побачила світ

Видання називається «Молюся серцем». До нього увійшли пісенні твори, які музикант створив упродовж останніх трьох років на слова місцевих поетів Тетяни Дмитренко, Галини Таран, Юрія Касілова та інших авторів. Також книга містить народні та авторські пісні в обробці маестро.

— Я вдячний за підтримку у видавництві збірки голові Харківської обласної ради Сергію Чернову. Окрема подяка моєму  давньому другу, директору видавництва «Код» із міста Кропивницього Віктору Лисенко, — сказав Володимир Волощук. — Завдяки їхньому сприянню отримав можливість поділитися своїми напрацюваннями з широким колом людей.

Уже зараз ознайомитися зі збіркою містяни можуть в Красноградській районній бібліотеці. Представити книгу загалу планують під час творчого вечора музиканта. Його дату визначать після завершення карантинних обмежень.

Останні шість років Володимир Микитович Волощук на громадських засадах очолює вокальний ансамбль «Спогад», з яким виступає на місцевих сценах. За плечима талановитого земляка насичений та яскравий творчий шлях. Тривалий час він був художнім керівником народного ансамблю бандуристів районного Будинку культури. З цим колективом досягнув визнання не тільки на всеукраїнському, а й міжнародному рівні.  Має звання «Заслуженого працівника культури України», а також є почесним громадянином рідного міста Краснограда та Красноградщини.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page