Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / На дитячих майданчиках у міському парку оновили пісок

На дитячих майданчиках у міському парку оновили пісок

Улюблений матеріал для гри дітей завезли сюди працівники Комбінату комунальних підприємств (ККП). Відразу знайшлися охочі побавитися в пісочницях.

— Свіжий пісок тепер є на всіх майданчиках, розташованих у парковій зоні міста,  — розповів директор ККП Сергій Ткаченко. – Ми намагаємося створити всі необхідні умови для безпечного відпочинку маленьких красноградців. Щодня за справність елементів ігрових зон стежать двірники Також згідно з графіком  об’єкти благоустрою оглядає майстер. За необхідності оперативно проводимо ремонт.

За словами Сергія Ткаченка, нерідко трапляються випадки, коли містяни псують ігрове обладнання. Так, минулого тижня працівники ККП замінили пошкоджені дерев’яні деталі на лаві, гірці  та перехідному містку на майданчику, що знаходиться біля кафе «Парк». У зіпсованому вигляді він постав після вихідних, які були напередодні. Директор ККП вкотре закликав відвідувачів  майданчиків бережливо ставитися до спільного майна громади. Він нагадав, що за його збереження відповідальні не лише комунальники, а всі  жителі міста.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page