Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / На Красноградщині собака породи ротвейлер загриз чотирирічного малюка

На Красноградщині собака породи ротвейлер загриз чотирирічного малюка

Фото: відділ комунікації поліції Харківської області

Така жахлива новина з’явилася ввечері 12 лютого на офіційному сайті поліції Харківської області. У повідомленні зазначено, що інцидент стався в одному з селищ Красноградського району, про що місцевим правоохоронцям повідомили близько 16.00.

На місці події працювала слідчо-оперативна група районного відділу поліції. Попередньо відомо, що вдень жителька приватного будинку вийшла  на прогулянку з чотирирічним онуком та залишила його на декілька хвилин без нагляду у дворі. В цей час пес породи ротвейлер вирвався з вольєру та напав на малюка. Медики швидкої допомоги були безсилі. Від отриманих травм дитина померла.

За словами рідних хлопчика, трирічного собаку родина придбала  близько трьох тижнів тому, за цей час агресивної поведінки він не проявляв. 

Наразі полісмени встановлюють всі обставини трагедії. Слідчими Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». 

Ми стежимо за оновленням інформаційних повідомлень правоохоронців.

Як уточнили кореспондентці видання в райвідділі поліції, трагедія відбулася в селі Піщанка. Собаку, який завдав дитині смертельні ушкодження, усипили.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page