Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Мотокросмени з Краснограда завершили сезон у трійці лідерів

Мотокросмени з Краснограда завершили сезон у трійці лідерів

Федерація мотоциклетного спорту України 14 грудня в Києві оголосила підсумки чергового спортивного року. Бронзовими призерами Чемпіонату та Кубка України-2019 з мотокросу стали земляки Юрій Немилостивий та Валентин Бойко, які виступають у класі «екіпаж».

— Нагороди отримувати завжди приємно, — сказав  після повернення зі столиці Юрій Немилостивий під час спілкування з кореспонденткою районної газети. — Вдячний всім, хто підтримував нас упродовж цьогорічної дистанції. Це спонукає рухатися далі.

За словами спортсмена і водночас голови районного спортивно-технічного клубу «Екстрим-мото», наступного року планується відкриття дитячої секції для занять мотокросом на базі місцевого відділення Товариства сприяння обороні та спорту України. Також мотокросмени зацікавлені у проведенні одного з етапів Чемпіонату України на трасі в Хомутовському парку та першості області в Наталиному. Вже зараз гонщики готуються до участі в етапах чемпіонату світу, які відбудуться в травні та жовтні 2020-го в місті Буча, що на Київщині.

Фото: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=735006540242255&id=100011987472147

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page