Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Медиків возять на роботу спеціальними рейсами

Медиків возять на роботу спеціальними рейсами

З початку дії карантину, спровокованого загрозою поширення коронавірусу, місцевий перевізник ТОВ “Фенікс” здійснює підвезення медичних працівників Красноградщини до роботи і назад за кількома окремими маршрутами.

— Автобуси віправляються щоранку від краєзнавчого музею в Краснограді та прямують до населених пунктів, де знаходяться  заклади охорони здоров’я: Наталиного, Петрівки, Попівки, Хрестища, Берестовеньки та інших. Графік поїздок розробила адміністрація районної лікарні,  — розповів заступник директора транспортного підприємства Олександр Штепа. — Вхід у транспорт здійснюється за посвідченнями. Послугою охоплено майже 70 медпрацівників.

За словами співрозмовника, щодня маршрутки дезинфікуються. Поручні, пасажирські сидіння, підлога та інші поверхні обробляються водним розчином дезактіну — сертифікованого засобу, призначеного для дезинфекції транспортних засобів. Також один раз на добу для очистки фільтрів та інших деталей машин від ймовірного потрапляння збудника захворювання, використовують азонатор.

Громадський транспорт у місті рухається лише за двома маршрутами: до мікрорайна 3 та селища Дослідного. На Дослідне відправляється тричі на день згідно зі встановленим  графіком: 0 07.00, 11.30 та 17.20. На мікрорайон 3 відповідно до пасажиропотоку.

— Кількість пасажирів у салоні маршруток під час руху не первищує 10 осіб, — нагадав Олександр Штепа. — Водії ретельно стежать за дотриманням цієї норми. Інакше це вважається адміністративним правопорушенням.

Перевізник звертається до населення з проханням із розумінням ставитися до вимог карантину, які стосуються громадського транспорту. Відтак рекомендує красноградцям по-можливості утриматися від поїздок.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page