Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Медики повернулися до роботи (оновлено)

Медики повернулися до роботи (оновлено)

Наразі десять медичних працівників Красноградської ЦРЛ, у яких раніше діагностували COVID-19, виписали з лікарні. Двічі ПЛР-тест показав негативний результат.  З 22 травня вони приступили до роботи, — поінформували кореспондентку видання в місцевому закладі охорони здоров’я. Нині в інфекційному відділенні ЦРЛ перебувать три пацієнти з коронавірусом, двоє з них готуються на виписку, одна хвора продовжує лікування. Станом на 22 травня на Красноградщині 15 офіційно підтверджених випадків COVID-19, з них 11 хворих одужали. Також актуальними лишаються три підозри. 

Досі немає результатів ПЛР-діагностики від двох пацієнтів із пневмоніями. Двоє дітей медичних працівників, у яких аналізи виявили коронавірусну інфекцію після контакту з інфікованими батьками, не мають симптомів захворювання й продовжуть знаходитися на самоізоляції. Визнати їх здоровими можна буде лише після двох негативних ПЛР-тестів на коронавірус.

На Харківщині за минулу добу встановили 15 нових випадків COVID-19 та зареєстрували ще 24 підозри. Вірус забрав життя ще одного жителя області. За статистикою на ранок 22 травня, хвороба завершилася летально для 33 краян. Усього в області COVID-19 діагностували у 866 людей, з них одужали — 265. Ще 196 біологічних проб проходять перевірку.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page