Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Красноградська районна лікарня визначена для прийому пацієнтів із коронавірусом

Красноградська районна лікарня визначена для прийому пацієнтів із коронавірусом

Місцевий медичний заклад  став одним із 240 в Україні, призначених для госпіталізації хворих із COVID-19. Згідно з інформацією на сайті Міністерства охорони здоров’я України ,  всього на Харківщині така функуція покладається на 17 лікарень.

Як зазначено у повідомленні МОЗ, безпека пацієнтів була пріоритетним критерієм їхнього вибору. Щоб госпіталізовані з COVID-19 хворі отримували всі необхідні медичні послуги без необхідності переведення до іншого лікувального закладу в разі погіршення самопочуття. А ті пацієнти, які потрапили до лікарні з приводу інших захворювань, не перетиналися з інфікованими коронавірусом та безпечно проходили лікування.

Щодо оснащеності, то Національна служба здоров’я України повідомляє, що станом на 15.00 31 березня   у КНП “Красноградська центральна районна лікарня” 225 ліжко-місць. З них 30 виокремлені для ізоляції хворих. Також у ЦРЛ 30 інфекційних ліжко-місць та ще 72 можуть бути встановлені додатково за потреби.  У відділенні інтенсивної терапії 6 ліжко-місць. На варті здоров’я дорослих і дітей  троє лікарів-анастезіологів та шестеро інфекціоністів, терапевтів та педіатрів.  У розпорядженні медиків  6 апаратів штучної вентиляції легень. 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page