Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Комунальники монтують нові лави та смітнички на Центральній площі

Комунальники монтують нові лави та смітнички на Центральній площі

Шістнадцять сучасних елементів благоустрою, призначених для сидіння, встановлять на майданчику біля міського фонтану в Краснограді, поруч із ними — урни для сміття. Кожна лава довжиною три метри, має посилені металеві кріплення та дерев’яні деталі.

— Сьогодні поблизу з водограєм  встановимо десять паркових лав, решту — завтра, — розповів кореспондентці видання майстер комбінату комунальних підприємств Олексій Бакуменко. — Кілька днів тому ще 15 додаткових лав стандартної довжини 1,7 м змонтували в Сквері Слави. Також поступово в парку поставимо 130 нових урн для збору твердих побутових відходів.

Закупівлю приладдя профінасував міський бюджет. Відповідні тендери відбулися через систему публічних закупівель Prozorro в липні та серпні нинішнього року.

До Дня міста, 19 вересня, на Алеї Героїв Чорнобильців поряд із адміністративною будівлею ФБУ «Укрбургаз» і на так званому півмісяці змонтують також кілька цікавих декоративних елементів. Однак,  не будемо псувати сюрприз. Невдовзі красноградці зможуть побачити все на власні очі.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page