Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Зранку заняття, казки на добраніч

Зранку заняття, казки на добраніч

У дошкільному підрозділі Піщанського навчально-виховного комплексу під час карантину запустили цікавий онлайн-проєкт для малечі.

— Зараз наші вихованці змушені залишатися вдома, але це не привід нудьгувати чи марнувати час, — говорить заступник директора з навчально-виховної роботи НВК Людмила Виноградова. — Тож вирішили, що двічі на день готуватимемо навчально-розважальні новини. У садочка є група у фейсбук. Там і розміщуємо всі матеріали.

Вранці на сторінці дитсадка в соціальній мережі публікують розвивальні ролики. На свіжому повітрі педагоги проводять для дітвори ранкову зарядку заохочують  спостерігати за природою, пояснюють значення слів, вчать рахувати… Також вихователі організовують майстер-класи з образотворчого мистецтва, ліплення та інші корисні вправи, які разом із малюками залюбки можуть робити й дорослі.

З малечею підтримують зворотній зв’язок. Батьки вихованців надсилають фотографії та відео, чим діти займаються на карантині вдома. Згодом їх теж публікують на всеогляд.  

 Ввечері — традиційна рубрика “Казка на добраніч”. Розповідати казкові історії залучають всіх охочих. Казочку малятам читала і Піщанський сільський голова Світлана Кривенко.

— Молодці. Ми у захваті від цього проєкту. Успіхів вам, продовжуйте цю гарну справу”, — коментують вдячні глядачі та залишають велику кількість лайків після перегляду.

Водночас вихователі та діти в один голос відзначають, що скучили за садочком і якнайшвидше хочуть повернутися до активних занять.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page