Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Замість безробіття — служба в армії за контрактом

Замість безробіття — служба в армії за контрактом

Фото: Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості

На фоні дефіциту робочих місць контрактну службу в Збройних Силах України зараз роглядають, як альтернативу гарантованому працевлаштуванню. Про це йшлося під час семінарів, які для шукачів роботи організували в  районній філії Харківського обласного центру зайнятості.

На ці зустрічі запросили представників Красноградського об´єднаного міжрайонного військового комісаріату. Вони розповіли про вакансії, соціальне забезпечення, пільги військовослужбовців, рівень оплати праці тощо.

Тривалий час служба в армії вважалася здебільшого заняттям для чоловіків. Тепер послуговуються принципом гендерної рівності, який передбачає  не лише  паритет юридичних прав жінок і чоловіків, а й  умов і можливостей для реалізації цих прав.

Тож претендувати на контракту службу в армії нині можуть чоловіки віком від 18 до 57 років та жінки від 18 до 45 років. Серед основних вимог також гарний стан здоров’я, відсутність судимостей та стійкі морально-психологічні якості. 

Для представниць прекрасної статі у навчальних центрах та  військових частинах створені всі необхідні умови для навчання та несення військової служби.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page